100% snoepgarantie, zo werkt Trick-or-Treat!

05-10-2023

100% snoepgarantie, zo werkt Trick-or-Treat!

De avonden worden steeds donkerder en de herfst is in volle gang. Dat kan maar één ding betekenen: Halloween staat voor de deur! En een van de leukste dingen aan Halloween is natuurlijk langs de deuren gaan om snoepjes te verzamelen, oftewel: het Trick-or-Treat fenomeen! Kinderen gaan in de meest griezelige kostuums de straten op en gaan van huis tot huis met de klassieke vraag: “Trick-or-Treat?”. Hierbij kunnen de bewoners ervoor kiezen om de kinderen een traktatie te geven of anders… zullen zij het slachtoffer worden van een plagerijtje! Voor deze eeuwenoude traditie heb je natuurlijk wel de juiste spullen nodig. Met behulp van onderstaande tips zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent op de leukste en meest griezelige tocht vol plezier en gezelligheid.

De meest fantastische Halloween outfit!

Om de meeste snoepjes te ontvangen is het natuurlijk van belang dat iedereen onder de indruk is van je creepy halloween outfit! Ga verkleed als de griezelige Clown It of een heks, het enige wat je nodig hebt is wat halloween schmink en een fantastisch kostuum. Hiermee ga jij meeste snoepjes van al je vrienden verzamelen! Of laat iedereen schrikken door je te verkleden als een spook of vampier. Met een eng masker erbij weet je zeker dat je buren je handen vol lekkernijen geven!

Ga veilig met de meest griezelige verlichting op pad

Voor de echte daredevils die in de late avonduren op pad gaan is het natuurlijk belangrijk dat je wel gezien wordt in het donker! Ga daarom goed voorbereid op pad tijdens je Trick-or-Treat tocht met bijvoorbeeld een gave pompoen zaklamp! Zo kun je ook gelijk goed zien hoeveel snoepjes je al hebt verzameld. Of je maak je outfit helemaal af door met een pompoen lampion op pad te gaan, het ultieme Halloween gevoel en ook nog eens veilig!

Neem een echte Halloween snoep emmer mee

Als je handen vol snoep krijgt moet je dit natuurlijk wel ergens kunnen opbergen. Zorg ervoor dat je een super gaaf (lichtgevend) halloween snoep emmertje met pompoenen of een bijpassend tasje bij je outfit meeneemt, zo ziet iedereen gelijk dat je genoeg ruimte hebt voor heel veel snoep!

Maak je huis Halloween-ready

Zorg ervoor dat je anderen laat zien dat je meedoet aan de Trick-or-Treat Halloween tocht door je huis te versieren met te gekke enge Halloween decoratie. Zorg voor genoeg verlichting bij je deur met lampionnen, leg een Halloween deurmat voor de deur of hang een enge deurbel op zodat alleen de echte waaghalzen durven aan te bellen!